АЛКОХОЛИНГ И МАЦКИНГ В БЪЛГАРСКИЯ ТУРИСТИНГ

На фона на ваканционно-пиянските европейски изпълнения известни  като „влакинг”/опит за сърфиране на покрива на движещ се влак/, „автобусинг”/изправяне в цял ръст от люка на препускащ автобус/ и „балконинг”/ скачане в басейн от хотелски балкон/, в България популярният „туристинг” вече изцяло се идентифицира с необуздано пиянство и плътски разгул.
Най-общото определение за „туристинг” е непретенциозното и евтино посещение на любопитни места по света за удоволствие. Интересът към България като такова място е традиционно висок  – приятен летен климат, топло морско крайбрежие, евтина храна, достъпна женска плът и изобилие от алкохол на смешни европейски и световни цени. И докато в „славните” години на СИВ отдъхващите на българското Черноморие труженици от братските социалистически страни акцентираха повече на слънчевите бани и на скромната бутилка бяло вино, с която прекарваха пред палатки и каравани своите летни вечери, днес ситуацията е коренно различна. След като изпробаха Чехия, Португалия, Испания, пенсионерските курорти на Палма де Майорка и Канарските острови, жадните за пиене и свежа плът европейци най-сетне откриха своето точно местенце на Балканите между почти безалкохолната Турция, поскъпващата Гърция и повече известната с граф Дракула, отколкото със традиционната си „цуйка”, Румъния. Там, в крайбрежието на  новооткритите мощи на св.Йоан Кръстител, през лятото тече живот, който новата комисия за спазване на добрите нрави към българския Свети синод би могла без капка колебание да да  приравни със „Содома и Гомора”.
Пеша по лунната пътека
По тези места в съвършено напито състояние германски, британски, полски и, естествено, руски летовници обичат да потеглят директно от хотелските си балкони към басейна или плажа, за да завършат разходката си в цинков ковчег или в най-добрия случай шинирани в болница. Пак там, в началото на годината, очаквайки трепетно лятната алкохолна вакханалия, управата на славния курорт Слънчев бряг мъдро реши да въведе нова атракция за своите гости –  „пиене под строй”. И тези дни, ръководени от специални девойки-водачки, групи от по 200 жадни европейски мераклии организирано практикуват т.нар.„алкохолинг” като срещу съответно заплащане посещават верига от кръчми. Според местния печат само присъединяването към групата поклонници на чашката струва по 30 евро на човек, срещу което секси-водачките с характерни байрячета/ да не се загубят по пътя!/ ги превеждат от един бар в друг, побългарявайки иначе известните чешка „панска йзда” , английското „stag party” или немското „der Jungesellenabschied”. И когато алкохолната „ергенска вечер” достигне градуса на неизбежното групово безпаметство, тогава се появяват изкусителките от атракцията „мацкинг”.
Комплексно обслужване
Просто високо квалифицирани местни и регионални джебчийки  и/или жрици на най-древния занаят бързичко примамват опиянените мераклии на по-усамотени местенца, след което ловко и бързо ги облекчават от всичко по-ценно не само по тях, но дори и от хотелските им стаи, като в повечето случаи въобще не се стига до секс. Но дори и да се стигне, тарифите за този вид услуги са също народни и съвсем подкопаващи европейския стандарт – все пак масовото предлагане на плът, солидната конкуренция и икономическата криза просто налагат този дъмпинг. И след като тези дни пресата обяви, че в най-централния софийски подлез пред президентството цената за сеанс орална любов е стигнала немислимите 3.5 евро, какво да кажем за морския бряг! Още през юни посолствата и консулските служби на пет европейски държави – Великобритания, Ирландия Холандия, Дания и Норвегия – настояха пред властите за ограничаване на проституцията и кражбите в крайморските комплекси и за засилена охрана на чуждестранните туристи от криминалния контингент. Е, и какво от това при такива цени…
Боли главата…
В такава обстановка предизборните информации, че тези дни в големите български черноморски курорти легловата база била заета почти сто процента, че броят на чуждестранните туристи през първото полугодие нарастнал с цели седем на сто и че двумесечния летен курортен сезон със сигурност препълни държавната хазна, звучат като истинска музика в нечии уши. Както звучат и удивителните успехи на „алкохолинга” и „мацкинга” като ключови атракции в българския „туристинг”.

3 thoughts on “АЛКОХОЛИНГ И МАЦКИНГ В БЪЛГАРСКИЯ ТУРИСТИНГ

  1. edin

    България се е превърнала в мургавата мърлява проститука на Европа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *